Donáth Anna tanácsadója lesz a politikát ostorozó Pottyondy Edina

Az egykori Momentumos hazatalált. 

2022. augusztus 29., 15:42

Szerző:

„A következő hetekben új területeket próbálunk meghódítani, személyesen Soros György parancsára. Ennek keretében cégem, a PETAverzum Kft. szerződést köt Donáth Annával egy közös, politikamentes projektre. Szociológiai kérdéseket és problémákat fogunk körbejárni videókban. Ezenkívül együttműködést tervezünk nem csak Donáth Annával, a szociológussal, hanem Donáth Annával, a politikussal is. Ennek keretében munkatársaimmal praktikus és etikus tanácsokkal segítjük a munkáját – jelentette be Pottyondy Edina hivatalos Facebook-oldalán.

Pottyondy szerint majdnem minden pártban talál olyan szereplőket, akikben lehet potenciál, „akik személyes kvalitásaikkal kiemelkednek az ellenzéki átlagból. Az ilyen arcoknak -ha van időm és inspiráló a feladat, örömmel segítek. Mert talán egy picivel javíthatok azon a világon, aminek a fikázásából élek. És a fika kultúra erősítése miatt van bennem némi rossz érzés” – fogalmazott Pottyondy.

„Szintén itt jelentem be, hogy ezzel nem ér véget a térfoglaló ármány! Szerződtünk a Spirit FM-mel egy közéleti beszélgetős műsor létrehozására, aminek az egyik szerkesztője és kreatív menedzsere leszek. Hogy mit csinál egy kreatív menedzser? Fogalmam sincs. De jól hangzik, és ha adhatok magamnak ilyen titulust, miért ne tenném?És a miértek. Soros Györgyön túl. Egyrészt nem lételemem az állandó szereplés, örömmel fogadtam el azokat a lehetőségeket, ahol háttéremberként, kreatívként, szerkesztőként, kommunikációs szakemberként dolgozhatok. Eddig én voltam a frontvonalban, és nekem segített három kollégám, most én fogok segíteni” – tette hozzá a humorista. 

(Kiemelt kép forrása: Pottyondy Edina Instagramja)

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.