Dobrev Klára is leadta az előválasztáshoz szükséges aláírásokat

Több mint 60 ezer aláírást gyűjtöttek össze.

2021. augusztus 31., 10:41

Szerző:

Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció (DK) miniszterelnök-jelöltje leadta az ellenzéki előválasztáshoz szükséges ajánlásait az Országos Előválasztási Bizottságnak – írta közleményében a DK. A politikus rekordszámú, több, mint 60 ezer aláírást gyűjtött össze hat nap alatt.

Így a DK jelöltje is leadhatta  az Országos Előválasztási Bizottságnak az induláshoz szükséges ajánlásokat. A párt azonban a továbbiakban is folytatja az ajánlásgyűjtést, a legvégső határidőig, szeptember 6-ig. „Mi, európai magyarok hiszünk abban, hogy a 2022-es tavaszi országgyűlési választásra a legalkalmasabb, legesélyesebb jelölteket kell szembeállítani a Fidesz jelöltjeivel, mert csak így lehet megdönteni az Orbán-rendszert” – fogalmazott a DK közleménye.

(Kiemelt kép: Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció (DK) miniszterelnök-jelöltje beszédet mond a DK XI. kongresszusán és ellenzéki előválasztási kampánynyitó rendezvényén a Kongresszusi Központban 2021. augusztus 29-én. Fotó: MTI/Mohai Balázs)

 

A legmagasabb jövedelmű járásokban is hozzá lehet jutni a legmagasabb támogatáshoz, ha az igénylő keresete alacsony. Akár a 3,8 millió forintot is elérheti a támogatás összege, ha a felújítással sikerül 40 százalék fölé tornászni az energiamegtakarítást.