Deutsch Tamás zokogva röhögő szmájlival kárörvendezik Horváth Csaba vereségének

2019. február 4., 11:22

Szerző:

„Szerencsétlen MSZP már azt a választást is elveszti, ahol csak a saját miniszterelnök-jelöltje és a saját főpolgármester-jelöltje indul" – kommentálta az ellenzéki főpolgármesterjelölt-előválasztást Deutsch Tamás EP képviselő:

A vasárnap délben lezárult szavazáson 34 214-en vettek részt. Karácsony Gergely 27 598 szavazatot, riválisa, Horváth Csaba 6535 szavazatot kapott, így Karácsony lett az MSZP, a DK, a Párbeszéd és a Szolidaritási Mozgalom főpolgármester-jelöltje az őszi választáson.

A kormánysajtó szerint a részvételi arány szánalmas, ellenzéki politikusok viszont azt mondják, hogy nagyjából tízezer ember részvételére számítottak, az eredmény ehhez képest kellemes meglepetés.   

Tegnap 16:38

Hétfőn még napos idő várható, majd kedden hidegfront érkezik megélénkülő széllel, és egyre többfelé várható eső, zápor, zivatar. Csütörtök reggelre csökken a felhőzet, és visszatér a napsütés, de a hőmérséklet csúcsértéke kissé visszaesik, 20-24 Celsius-fok körül alakul - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.

Tegnap 11:27

Örülhetnek a nyugdíjasok: májusban előbb jön a nyugdíj, ráadásul nekik is lehetőségük nyílik a családi házuk korszerűsítésére.