Deutsch Péter távozott a vezérigazgatói tisztségéből

Néhány nap múlva kiderül, hogy ki követi Deutsch Pétert 2023-as atlétikai világbajnokságot szervező cég élén. 

2022. szeptember 2., 11:56

Szerző:

A szervezőbizottság közleménye szerint Deutsch Péter azért döntött így, mert a vb-szereplés érdekében elindított Kiemelt Atléta Programra felügyeletére szeretne koncentrálni – írja a Telex.

„Egy évvel a világbajnokság előtt világossá vált számomra, hogy az előkészítő munka a megfelelő szakmai stábbal kitűnő irányban halad és nekünk, akik hosszú évtizedek óta élünk és dolgozunk a magyar atlétikában és hosszú távra szeretnénk képviselni a sportág érdekeit, a világbajnokságig hátralévő időszakban már elsősorban a magyar válogatott részvételére és a sportág népszerűsítésére kell az erőinket koncentrálni” – idézte a közlemény a volt vezérigazgatót.

(Kiemelt képünk: Deutsch Péter, a Magyar Atlétikai Szövetség (MASZ) stratégiai igazgatója beszédet mond a Magyar Atlétikai Szövetség Év atlétája díjátadó gáláján a fővárosi Hidegkuti Nándor Stadion rendezvénytermében 2019. november 29-én. Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

Súlyos élelmiszerbiztonsági kockázatot jelentő higiéniai problémákat tapasztaltak a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ellenőrei Budapesten, egy II. kerületi vendéglátóhely ellenőrzése során, emiatt az étterem tevékenységét azonnali hatállyal felfüggesztették, és megközelítőleg 50 kilogramm élelmiszert vontak ki a forgalomból - közölte a hatóság csütörtökön az MTI-vel.

Toroczkai László úgy gondolja, hogy a Mi Hazánk majálisán feltűnt náci karlendítőkről született fotó csak médiamanipuláció, hiszen a média egyik része le akarja járatni a mozgalmukat, a másik része pedig totálisan elhallgatja a pártjukat.