Demeter Szilárd a saját zenekarát lépteti fel a PIM-ben

Demeter Szilárd csapatának vendége Tóth Gabi lesz.

2023. január 8., 06:26

Szerző:

Demeter Szilárd saját zenekara, a Loyal Apples’ Club lép fel január 13-an a Demeter Szilárd által vezetett Petőfi Irodalmi Múzeumban (PIM), szúrta ki a Telex.

A koncert apropója Petőfi Sándor születésének 200. évfordulója. A bejegyzésben az együttes azt írja, hogy meggyőződésük, „hogy ha Petőfi ma élne, akkor rockzenész lenne”. A Loyal Apples’ Club – A szabadság idővándorai koncert repertoárjában olyan dalok szerepelnek, amik szerintük Petőfi örökségének szerves részét képezik, akár ő is írhatta volna. „Új köntöst kapnak többek között olyan ismert alkotások, mint a Keresem a szót, Ezüst eső, Az otthon az valami más és a Küszöbön túl. A feldolgozások mellett a legismertebb Loyal Apples' Club-dalok is felcsendülnek” – áll a banda posztjában.

Az eseményen fellép a NER kedvenc Tóth Gabi is. 

(Kiemelt kép forrása: a Loyal Apples Facebook-oldala)

 

Szijjártó Péter önkéntes munkásőrszervezetnek nevezte a FARE-t, amiért a tiltott politikai szimbólumok közé sorolta Nagy-Magyarországot, és ennek eredményeképpen a Magyar Labdarúgó-szövetség nem engedélyezheti a nagy-magyarországos molinók, zászlók bevitelét a magyar válogatott mérkőzésein. A külügyminiszter szerint a szervezet döntése a történelmi ismeretek teljes hiányára vall.