Decemberi pancsolás a Balcsin

Decemberi pancsolással búcsúztak az óévtől az ábrahámhegyi strandon.

2022. december 31., 16:01

Szerző:

Az Ábrahámhegy SE kilencedik alkalommal rendezte meg az óévbúcsúztató fürdőzést a helyi önkormányzat, vállalkozók, borosgazdák és magánszemélyek támogatásával.

A decemberi pancsoláson több mint százan vettek részt.

(Kiemelt képünk: Vella Zsolt polgármester pálinkával kínálja az ábrahámhegyi strandon rendezett fürdőzés résztvevőit 2022. december 31-én. MTI/Varga György)

19:45

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 50 millió forintos bírságot szabott ki az eMAG webáruház üzemeltetőire (Dante International S.A., Extreme Digital- eMAG Kt.), mert megszegték a korábbi jóvátételi vállalásaikat – közölte a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) hétfőn az MTI-vel. Az eMAG tudomásul vette a hatóság döntését, bár azzal nem ért maradéktalanul egyet – közölte a cég.

2022-ben 14,2 millió vendég közel 40 millió vendégéjszakát töltött a magyarországi szálláshelyeken, csaknem negyven százalékkal többet, mint 2021-ben és csak egy hajszállal elmaradva a magyar turizmus minden idők legsikeresebb évének számító 2019-es esztendő eredményétől – emelte ki évértékelő sajtótájékoztatóján a Magyar Turisztikai Ügynökség igazgatósági elnöke.