Csörög-e a forint?

Kihúzták a nyerőszámokat. 

2021. szeptember 19., 17:31

Szerző:

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 37. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:


Nyerőszámok:

 3 (három)        
18 (tizennyolc)          
19 (tizenkilenc)            
23 (huszonhárom)  
25 (huszonöt)            
38 (harmincnyolc)  

Nyeremények:

6 találatos szelvény nem volt;
5 találatos szelvény 62 darab, nyereményük egyenként 267 925 forint;
4 találatos szelvény 2796 darab, nyereményük egyenként 5940 forint;
3 találatos szelvény 45 409 darab, nyereményük egyenként 1670 forint.

 

(Kiemelt kép: Illusztráció | Mónus Márton MTI)

 

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.