Csontokat, emberi és állati röntgenfelvételeket, koponyákat találtak az otthonában, mentőt hívtak hozzá

Amatőr preparátor műhelyéhez vezette a rendőröket a csomagtartóban bomló kutyatetem bűze. A környéket hobbijából fakadó hullaszaggal elárasztó férfiről a rendőrök azt feltételezik, nem beszámítható.

2021. június 8., 11:28

Szerző:

Lakossági bejelentés után kutattak át egy járművet Kőbányán. Amatőr preparátor műhelyhez vezette a rendőröket a csomagtartóban bomló kutyatetem bűze – írja az atv.hu.

A rendőrség először az autó tulajdonosát kérdezte meg, hogy mi okozza az elviselhetetlen bűzt. A tulajdonos története alapján nem állt össze a kép,

az autóban egy fekete zsákot találtak egy bomló tetemmel.

Nem lehetett megállapítani, hogy emberi vagy állati maradványokra bukkantak, úgyhogy a rendőrség az álletmentőktől kért segítséget. 

Később kiderült, hogy egy kutya teteméről volt szó, és a chip alapján azt az állatorvost is megtalálták, aki elaltatta az állatot. A kocsi tulajdonosa azt állította, hogy tetemszállítással és hamvasztással foglalkozik, ezért adták át neki a tetemet. 

Az érintett lakásában még bizarrabb látvány fogadta a rendőröket: kitömött és preparált állati maradványokat, csontokat, emberi és állati röntgenfelvételeket, koponyákat találtak. A hatóságok azt feltételezve, hogy a személy nem beszámítható, mentőt hívtak hozzá – írja az ATV portálja.

A képeket a Segítő Angyalok nevű állatvédő csoport tette közzé:

(Kiemelt kép: Segítő Angyalok Facebook-oldala)

16:30

Hadházy Ákos betekintést kért és kapott a Diákhitel Központ néhány, még Magyar Péter idején megkötött szerződésbe. Az erről szóló posztjában az országgyűlési képviselő kifejtette, az általa látott iratok tartalma felvethetik a büntetőjogi felelősség kérdését, ugyanakkor nem minden információt osztottak meg vele. Magyar Péter külön Facebook-bejegyzésben reagált Hadházy vádjaira.

15:42

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias időjárás április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

15:24

A figyelőszolgálatban részt vevő orvosok jelentései alapján április 15. és 21. között 9200-an fordultak orvoshoz influenzaszerű tünetekkel - közölte a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) a honlapján csütörtökön közzétett jelentésében. Akut légúti fertőzéssel 132 800 ember kereste fel orvosát. A tájékoztatás szerint az influenzaszerű megbetegedéssel orvoshoz fordulók 31,6 százaléka gyerek, 33,5 százaléka 15-34 éves, 24,4 százaléka 35-59 éves, míg 10,5 százaléka a 60 éven felüliek korcsoportjába tartozott.