Kapaszkodjon meg valamiben – csökkennek az üzemanyagárak

A nem hatósági árakon tankolóknak. 

2022. július 4., 12:09

Szerző:

Szerdán csökken a benzin és a gázolaj beszerzési ára, ami várhatóan hatással lesz majd az üzemanyagok piaci árára is írja a Holtankoljak.hu

A benzin ára literenként 5, míg a gázolajé 15 forinttal csökken. A gázolaj ára pénteken is ugyanennyivel csökkent, vagyis pár nap leforgása alatt 30 forinttal lett olcsóbb.

A 480 forintos hatósági árak továbbra is változatlanok, szerdától a benzin átlagára 779, a gázolajé 797 forint lesz a kútoszlopokon.

(Kiemelt kép: Egy dolgozó leemeli a töltőpisztolyt a tankolás előtt egy OMV töltőállomáson a II. kerületi Szilágyi Erzsébet fasoron 2017. január 25-én. Fotó: Mohai Balázs / MTI)

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.