Boldog István fideszes képviselő átadott egy 47 milliós parkolót Cserkeszőlőn, hogy már másnap felbontsák a burkolatot

2019. szeptember 18., 18:26

Szerző:

Az átadás után egy nappal már fel is bontották a burkolatot a 47 milliós cserkeszőlői parkolóban - írja az Index. A Jász-Nagykun-Szolnok megyei község 56 férőhelyes új parkolóját Boldog István fideszes országgyűlési képviselő adta át kedden, másnap azonban már fel is bontották a térköveket.

Az Index olvasója szerint Cserkeszőlőn optikai kábelhálózatot fektetnek, és „nem sikerült az önkormányzatnál illetékes műszaki előadónak a két kivitelezést úgy összehangolni, hogy egyik a másikat ne akadályozza, vagy az egyik miatt a másikat ne kelljen felbontani.”

Az Index a polgármesteri hivatalnál próbált érdeklődni azzal kapcsolatban, hogy ez a manőver mennyibe kerül, és hogy miért nem hangolták össze a beruházásokat, de eddig mindenkiről lepattantak.

A cserkeszőlői parkolóátadás, Boldog Istvánnal a főszerepben (középen)
Fotó: Facebook/Boldog István

Május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében változékonyabbá válik az időjárás, többfelé kell élénk, erős szélre és esőre készülni, emellett kissé visszaesik a hőmérséklet is – derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.