Levélben panaszolta be Ferenc pápánál Niedermüller Pétert a CÖF

2020. február 3., 15:50

Szerző:

„A CÖF-CÖKA abból a célból fordul Őszentségéhez, mivel az elmúlt napokban folyamatos támadás alatt áll a magyarországi keresztény közösség, amelynek eredője, hogy az Európai Parlament korábbi tagja, jelenleg Magyarország fővárosa egyik kerületének polgármestere, a Demokratikus Koalíció nevű balliberális párt alelnöke, Niedermüller Péter néhány napja egy országosan elérhető televízió műsorában rémisztő képződményeknek nevezte a fehér, heteroszexuális, keresztény férfiakat és nőket"

– magyarázta Ferenc pápának a fideszes civil szervezet Niedermüller Péter nagy port kavart kijelentését.

A levélben felidézik, hogy a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia Állandó Tanácsa nyílt közleményben utasította vissza a megbélyegzést.

A CÖF-CÖKA hozzátette, hogy „a Szentszék tekintélyét hívjuk fel a magyarországi keresztény közösség védelmében”, amiért nem kértek bocsánatot a „balliberálisok” Niedermüller mondatai miatt – írta a 24.hu.

A szervezet vezetője, Csizmadia László több Békemeneten is együtt vonult fel Bayer Zsolt publicistával, aki Ferenc pápát

demens vénembernek és gazembernek nevezte.  

Hétfőn még napos idő várható, majd kedden hidegfront érkezik megélénkülő széllel, és egyre többfelé várható eső, zápor, zivatar. Csütörtök reggelre csökken a felhőzet, és visszatér a napsütés, de a hőmérséklet csúcsértéke kissé visszaesik, 20-24 Celsius-fok körül alakul - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.