Bűzlő sav marta le a bőrt egy fiatal nő combjáról az 5-ös buszon

2018. június 7., 14:15

Szerző:

Az RTL Klub riportere, Viktor Brigitta hétfő délután indult haza a Blaha Lujza térről. Az 5-ös buszon ült le, amikor hirtelen szokatlan fájdalmat érzett és először nem is értette mi okozhatja azt. 

„Tapogattam, megszagoltam, nagyon büdös vegyszer szaga volt. Éreztem, hogy konkrétan marja le a combomon a bőrt. Felálltam, próbáltam úgy helyezkedni, hogy ne fájjon, majd később, amikor eljutottam egy fürdőszobába, akkor láttam meg, hogy mekkora sebeket okozott a bőrömön" – mesélte az RTL Klub Fókusz című műsorában.

Sérüléséről egy orvos megállapította, hogy valamilyen erős savas vagy lúgos hatású anyag okozhatta. A csatorna megkereste a BKK-t is, de a cégnél azt mondták, fogalmuk sincs, hogyan került oda az anyag.

 

 

 

 

12:02

Magyarországon tavaly 115 ezer 65 évesnél idősebb magyar dolgozott a nyugdíj mellett. A legtöbben a feldolgozóiparban tevékenykedik, de a kereskedelemben és gépjárműjavításban is szép számmal dolgoznak az idősek.

Május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében változékonyabbá válik az időjárás, többfelé kell élénk, erős szélre és esőre készülni, emellett kissé visszaesik a hőmérséklet is – derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.