Budapesten eltűnt focistát keres a rendőrség

Abdullah Hameed Talal iraki futballistának nyoma veszett, miután Budapestre érkezett az irataiért. 

2023. augusztus 23., 11:46

Szerző:

Tíz napja írta alá szerződését a horvát Goricával a svéd útlevéllel rendelkező iraki futballista. Sajtóértesülések szerint szombaton Horvátországból Budapestre utazott, hogy a szükséges iratokat magával vigye új klubjához – számol be az Index.

Legutóbb a hétfő reggeli órákban beszélt ügynökével, azt mondta, épp pakol, és indul is, hogy elérjen a délutáni edzésére Velika Goricába. Azóta semmit sem tudni róla. 

Az eltűnést bejelentették a magyar rendőrségen, a család és a HNK Gorica kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik Hameedről, jelentkezzen a legközelebbi rendőrkapitányságon vagy a klubnál. A játékos egy fehér színű, svéd rendszámú Porsche Taycant vezet – közölte a HNK Gorica.

Abdullah Hameed Talal korábban több magyar csapatnál is játszottl, legutóbb a Zalaegerszegi TE második csapatában.

A futballistát keresi a rendőrség. A rendelkezésre alló adatok szerint a 27 éves férfi 2023. augusztus 21-ét követően XIII. kerületi otthonából ismeretlen helyre távozott, 

Abdullah Hameed Talal körülbelül 171 centiméter magas, rövid fekete hajú, barna bőrű.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki Abdullah Hameed Talal tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

(Kiemelt képünkön Abdullah Hameed Talal. Fotó: HNK Gorica Facebook oldala)