Lovas-fáklyás felvonulást rendez Budapesten Horthy kormányzóvá választásának századik évfordulóján a Mi Hazánk és a Betyársereg

2020. február 18., 16:00

Szerző:

Budapesten tartja következő lovas-fáklyás felvonulását a Mi Hazánk Mozgalom a Betyársereggel, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalommal (HVIM) és más nemzeti radikális szervezetekkel - jelentette be Novák Előd a párt fővárosi irodájában. 

A párt Horthy Miklós kormányzóvá választásának 100. évfordulóján tart megemlékezést, az említetteken kívül csatlakozik hozzájuk a Trianon-társaság, a Horthy Miklós-társaság, az FKgP és a MIÉP is. 

Novák közölte, hogy az „ökumenikus jellegű” fáklyás-lovas megemlékezés délután kezdődik a Szent Gellért téren, majd átvonulnak a Parlamenthez, ahol felszólal többek között Toroczkai László, a párt elnöke is. Novák szerint a rendőrség már jóvá hagyta a felvonulást, azt nem lehet betiltatni – írja az Index.

 

17:30

A kedvező időjárásnak köszönhetően idén sok strand korábban nyit, mint az előző években. Május elsején már egészen sok strand látogatható lesz, a hétvégén pedig még több helyen csobbanhatunk.

2024. április 30., 13:48

Gy. Németh Erzsébet ellen az „Újabb bizonyíték van az orbáni pedofilhálózat működésére!” címmel megjelent online sajtótájékoztatón közzétett állításai miatt tett feljelentést Pölöskei Gáborné, Áder János testvére. Az országgyűlés döntése alapján az eljárás során a politikusra nem vonatkozik majd a mentelmi jog.