Budai Gyula nekiment Hamiltonnak: önnek csak a térdelés számít?

A fideszes képviselő elárulta, hogy Verstappennek drukkol vasárnap.

2021. július 31., 18:46

Szerző:

A fideszes országgyűlési képviselő Facebook-oldalán szintén savazza Lewis Hamiltont, amiért kritizálni merte a magyar kormányt a pedofiltörvény miatt.

Budai Gyula azt írta: „Lewis Hamilton (magyarosan Hamilton Lajos) Forma 1-es világbajnok, folyékonyan olvas és ír magyarul! Így eshetett meg, hogy Hamilton két világbajnoki futam között annyira ráért, hogy elolvasta és értelmezte a parlament (kormánypártok és a Jobbik) által elfogadott magyar gyermekvédelmi törvényt! (természetesen eredetiben olvasta)

Ez után a kormánypárti képviselő úgy fogalmazott, „Köszönjük, Mr. Hamilton, ez fantasztikus volt, de miért nem a hazája, Anglia problémáival foglalkozik, ott is van elég megoldandó feladat, szerintem. Vagy az már nem fontos Önnek, csak a térdelés számít??!”

Budai Gyula elmondta a véleményét is a hétszeres Forma-1 világbajnokról:

„Sokkal értelmesebb embernek tartottam eddig, de most kiderült, hogy Ön tényleg egy “ fashion man”,aki azt mondja el amire felkérik!! Én arra kérem, hogy hétvégén nyomja a gázt és fogja a kormányt, örüljön annak, hogy Magyarországon van, és lehetőség szerint ne menjen neki Verstappennek ! Persze, én ennek ellenére mindig Max Verstappen rajongó voltam, és most is az ő futam győzelméért szorítok!” - írta Facebook-oldalán Budai Gyula fideszes országgyűlési képviselő.

 

(Kiemelt kép: Budapest, 2021. március 1. Budai Gyula, a Fidesz képviselője felszólal az azonnali kérdések órájában az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. március 1-jén. MTI/Bruzák Noémi)