Borzongás indul – pénteken folytatódik a 168 bűnügyi műsora

A Jogában áll hallgatni! premierje pénteken 19 órától a 168-on látható.

2021. szeptember 28., 16:16

Szerző:

A második évadban is izgalmas bűnügyekkel, vitaindító beszélgetésekkel, felkavaró témákkal várja önöket a műsorvezető: Beck Nóra.

Az adások ezúttal is három nagy témát ölelnek majd fel. Az első egy aktuális bűnügy, amely a közelmúltban történt és érezhetően lázban tartja a közvéleményt. Az első adásban október 1-jén, pénteken 19 órától például Galambos Lajos mondja el mit érzett, amikor megtudta, hogy letöltendő börtönre ítélték közműlopási ügye miatt.

A második részben azok a bonyolult ügyek jönnek, amelyek évek óta megoldatlanok, vagy valamilyen fontos társadalmi, esetleg jogi problémát vetnek fel.

A műsorban egy új sorozat is indul, amelyben bűnözőkkel vagy áldozatokkal foglalkozó civilek mesélnek a munkájukról. Először a Baptista Szeretetszolgálat vezető munkatársa mondja el hogyan küzdenek a modernkori rabszolgaság ellen, hány embert menekítettek ki eddig fogvatartóik markából.

(Kiemelt kép: Beck Nóra, a Jogában áll hallgatni! című műsor műsorvezetője. Fotó: Dimény András / 168.hu)

2024. április 18., 16:25

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

2024. április 18., 15:42

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.