Bohár Dániel: Jakab Péter a Gyurcsányjugend tagja

A kormánypárti újságíró már meg is védte a miniszterelnököt.

2021. augusztus 19., 19:33

Szerző:

Orbán Viktor kormányfő a Facebook-on osztotta meg nyári olvasmányait. Jakab Péter erre úgy reagált, hogy a kormányfőnek lesz ideje majd a börtönben olvasgatni, erről itt írtunk. A Jobbik miniszterelnök-jelöltje addig is a Bibliát javasolta Orbán Viktornak. Bohár Dániel pedig rögtön meg is védte a miniszterelnököt. Jakab Pétert a „Gyurcsányjugend” tagjának titulálta.

A jobboldali riporter posztjában tovább gyalázta az ellenzéki miniszterelnök-jelöltet. Könyves hasonlattal élve, a magyar közélet legalsó polcának titulálta Jakab Pétert. Bohár Dániel úgy védte meg a miniszterelnököt, hogy szerinte Jakab Péter hozzászólására igazából nem is lehet mit mondani. 

(Kiemelt kép: Bohár Dániel Forrás: Echo TV youtube)

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.