Bohár Dániel: Jakab Péter a Gyurcsányjugend tagja

A kormánypárti újságíró már meg is védte a miniszterelnököt.

2021. augusztus 19., 19:33

Szerző:

Orbán Viktor kormányfő a Facebook-on osztotta meg nyári olvasmányait. Jakab Péter erre úgy reagált, hogy a kormányfőnek lesz ideje majd a börtönben olvasgatni, erről itt írtunk. A Jobbik miniszterelnök-jelöltje addig is a Bibliát javasolta Orbán Viktornak. Bohár Dániel pedig rögtön meg is védte a miniszterelnököt. Jakab Pétert a „Gyurcsányjugend” tagjának titulálta.

A jobboldali riporter posztjában tovább gyalázta az ellenzéki miniszterelnök-jelöltet. Könyves hasonlattal élve, a magyar közélet legalsó polcának titulálta Jakab Pétert. Bohár Dániel úgy védte meg a miniszterelnököt, hogy szerinte Jakab Péter hozzászólására igazából nem is lehet mit mondani. 

(Kiemelt kép: Bohár Dániel Forrás: Echo TV youtube)

Tegnap 21:31

A korábbi kerek évfordulókhoz képest szerényebb külsőségek közepette volt kénytelen ünnepelni a 70. születésnapját az orosz elnök. A Blikk úgy tudja, hogy – a korábbi évekkel ellentétben – Orbán Viktor és a hivatalban lévő köztársasági elnök sem köszöntötte fel az orosz elnököt.

Tegnap 19:41

Helyi népszavazást kezdeményez az LMP a Debrecenbe tervezett kínai akkumulátorgyárról, mivel attól tart, hogy annak jelentős vízfelhasználása felgyorsítja a város kiszáradását – jelentette be Murguly Mátyás, a párt helyi politikusa pénteken sajtótájékoztatón.

2022. október 7., 16:44

Október 18-án 11 órakor kísérik utolsó útjára Szakcsi Lakatos Bélát, a magyar dzsessz kiemelkedő alakját. Az október 2-án 80. életévében elhunyt Kossuth- és Liszt-díjas zongoraművésztől, a nemzet művészétől a Fiumei úti sírkert 41-es művészparcellájában vesznek végső búcsút.