Július 23-án, Cserdiben búcsúztatják el Bogdán Lászlót, a temetést Ujhelyi Istán és Márki-Zay Péter fizeti

2020. július 16., 11:02

Szerző:

„A család kérésére ezúton szeretném tájékoztatni a nyilvánosságot, hogy Bogdán László barátunk búcsúztatása 2020. július 23-án, csütörtökön lesz Cserdiben. A szentmisére 13:00 órakor kerül sor, a búcsúztatás 14:00 órakor kezdődik" – közölte közleményben Ujhelyi István, az MSZP európai parlamenti képviselője.

„Márki-Zay Péterrel közösen úgy döntöttünk, hogy segítjük Laci temetésének szervezését, hogy az se a családot, se a falu önkormányzatát ne terhelje. A család a cigány hagyományokat ápolva maga adja meg a végtisztességet, mi a közösségi főhajtást szervezzük és könnyítjük annak költségeit" – tudatta Ujhelyi, hozzátéve: számlát nyitottak a búcsúztatás és a cserdi életmű fennmaradásának támogatásához. 

Bogdán László keddre viradó éjjel halt meg, úgy tudni, hogy öngyilkos lett.

10:56

Európa háborúba sodródásától tart, az európai parlamenti választások tétje pedig, hogy hány voksot kapnak a háború- és hány voksot a békepárti erők – többek között erről értekezett Orbán Viktor a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában. A miniszterelnök szerint Magyarországon a békére csak az szavaz, aki a Fideszre szavaz, aki a baloldalra szavaz, a háborúra adja a voksát.