Bödőcs megörökítette Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc legszebb nyaralási pillanatait

Új videót készített a humorista Magyarország leggazdagabb emberének nyaralásáról. 

2021. július 20., 10:59

Szerző:

Mészáros Lőrinc nyári gondolatait örökítette meg Bödőcs Tibor humorista. „Újra itt van a nyári időszak kezdeténnek a végének az ideje. Nyaralunk!" – mondja a Mészáros-imperszonátor Bödőcs az új videójában. 

A videón láthatjuk-hallhatjuk, ahogy Mészáros Lőrinc szólongatja a jógázó Várkonyi Andreát, gügyög egy sirályhoz, szerelmes tükörtojást süt, és üldögél a tengerparton. Az elhangzó mondatokban sajátosan keverednek a Fidesz szlogenjei, a magánélet pillanatai és Bödőcs Tibor szándékosan bumfordira variált életbölcsességei, amit az ország leggazdagabb emberének szájába ad. 

„Hisz az élet erdő. Néha kivágják. (...) Aki nem dolgozik, annak nem lesz szállodalánca. Ez az élet menetrendje. (...) Tudjátok, akinek ad a kormány, annak adatik”

– sülnek el folyamatosan a poénok. 

 

A Mészáros Lőrincet szinkronizáló Bödőcs Tibor bőven szolgál megfogadható életmódtanácsokkal is: legyenek céljaink, gyűjtsünk barátokat, tegyük meg, amit majd nem bánunk meg, és a bíróságon is bizonyíthatatlan.

 

(Kiemelt képünk illusztráció, Mészáros Lőrinc (Fidesz-KDNP) felcsúti polgármester a Búzakalász 66 Felcsút Kft. bányavölgyi mangalicatelepének avatásán a Fejér megyei Alcsútdobozon, 2014. november 18-án. Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI)