Biciklivel üthette el gyilkosa a soroksári futónőt

2018. december 14., 09:13

Szerző:

Blikk gy tudja, hogy a Gyurik Krisztina megölésével vádolt R. Szilveszter egy kerékpárral ütötte el a futó nőt, aki így került a földre, majd ezután tudta behúzni a bokrok közé.

A lap arról is ír, hogy a férfi már korábban kinézte magának áldozatát. R.Szilveszter továbbra sem hajlandó vallomást tenni.

A 36 éves Gyurik Krisztinát 2013. szeptember 25-én Budapest XXIII. kerületében, Szigetdűlőn a kora esti futni indult, amikor megtámadták, brutálisan megverték, megkötözték és megerőszakolták, mielőtt egy zsineggel megfojtották volna. 

 

Április 30-án az MBH Bank szerződést írt alá a Magyar Fejlesztési Bankkal, melyben megállapodnak arról, hogy a 2021–2027-es uniós fejlesztési ciklus lakossági hitelprogramjait elérhetővé teszik az MFB Pont Plusz lakossági hálózatukon keresztül. A hitelintézet a közvetítői feladatok ellátásának jogát konzorciumban nyerte el, nyílt közbeszerzés keretében, így az EU-s forrásokból a vállalkozásoknak szánt, már korábban bejelentett KKV Technológia Plusz Hitelprogram nulla százalékos kölcsönei április 30-tól, míg az otthonfelújítási program terméke várhatóan nyár elejétől lesz igényelhető a MBH Bank által üzemeltetett, 154 bankfiókban elérhető lakossági és vállalkozói MFB Pont Plusz pontokon.