Bement a kórházba az encsi nő, hogy bocsánatot kérjen az általa elütött kislánytól, az őt brutálisan megverő apa fogadta

2018. október 15., 18:48

Szerző:

Meglátogatta a miskolci kórházban az általa kocsival elütött ötéves kislányt az az encsi nő, akit a baleset után megvertek, és csaknem meglincseltek a gyerek feldühödött rokonai - írta a Ripost. J. Éva korábban elmondta, hogy azért szállt ki a kocsijából, hogy segítsen a súlyosan sérült kislányon, de megtámadták, úgy szájba vágták, hogy kiesett a foga, az autóját pedig szétverték, így valószínűleg csak a kiérkező rendőröknek köszönheti az életét. Az 52 éves nő mégis bement a miskolci kórházba, hogy személyesen kérjen bocsánatot a kislánytól. Az épület előtt előtt azonban ott találta a lány apját, aki a cikk szerint annak ellenére udvariasan fogadta az asszonyt, hogy ő volt az egyik támadó, aki brutálisan megverte a baleset után. 

Fotó: ATV Híradó

A nő ezután bement az épületbe, ahol találkozott a sérült kislánnyal, Hannával. Ajándékot adott a gyereknek, majd sírva bocsánatot kért tőle.

- Nagyon sajnálom! Nem akartalak bántani, nem láttalak! Kérlek, bocsáss meg! Hoztam neked ajándékot

- mondta J. Éva a megszeppent kislánynak.

A legmagasabb jövedelmű járásokban is hozzá lehet jutni a legmagasabb támogatáshoz, ha az igénylő keresete alacsony. Akár a 3,8 millió forintot is elérheti a támogatás összege, ha a felújítással sikerül 40 százalék fölé tornászni az energiamegtakarítást.