Beismerő vallomást tett, de nem került előzetesbe a rákoskeresztúri gyilkosság 17 éves elkövetője

2018. január 15., 15:47

Szerző:

A XVII. kerületi Újlak utca egyik házának hatodik emeletén a 17 éves W. Dávid egy késsel várta a lépcsőházban egykori barátnőjét. Amikor a 19 éves S. Fanni hazaért, a fiú hátulról leütötte a folyosón, egy késsel átvágta a torkát, majd elmenekült. Fanni testét egy 12 éves gyerek fedezte fel - írta a Bors.

W.Dávid bár beismerő vallomást tett mégsem helyezték előzetes letartóztatásba, házi őrizetben otthon lehet családjával. Ügyvédje szintén a Borsnak azt mondta, hogy a fiatal nem tud magyarázatot adni tettére.

Január elején már történt egy hasonló gyilkosság a környéken. Egy 21 éves nőt és annak párját gyilkolta meg egy férfi. A 26 éves Norbert a 21 éves Vivien egykori barátja volt, aki nem tudta feldolgozni, hogy vége a kapcsolatuknak. Borzalmas tette után magával is végzett. A másik két érintett közül Vivien új barátja a helyszínen meghalt, Vivien pedig pár nappal később a kórházban belehalt a fejét ért lövésbe.

 

13:16

Olyan szabályokat akartak bevezetni a koreaiak által vezetett iváncsai akkumulátorgyárban, ami kiverte a biztosítékot a magyar munkavállalóknál. Nem mondják meg, mi az oka, ha rosszul lesznek a dolgozók a munkahelyükön, a szigorú biztonsági előírásokra viszont nagyon odafigyelnek, a telefonok kamerája le van takarva, amit a biztonsági szolgálat ellenőriz is. A Házon kívülnek az iváncsai akkumulátorgyár két dolgozója mesélt arról arc és név nélkül.

12:02

Magyarországon tavaly 115 ezer 65 évesnél idősebb magyar dolgozott a nyugdíj mellett. A legtöbben a feldolgozóiparban tevékenykedik, de a kereskedelemben és gépjárműjavításban is szép számmal dolgoznak az idősek.

2024. április 28., 16:11

Május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében változékonyabbá válik az időjárás, többfelé kell élénk, erős szélre és esőre készülni, emellett kissé visszaesik a hőmérséklet is – derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.