Toroczkai visszaszólt Bayer Zsoltnak a gazemberezés miatt

Toroczkaitól egy TikTok posztban érkezett a viszontválasz arra a verbális pofonra, hogy ő még életében semmit nem hozott létre.

2024. január 16., 17:17

Szerző:

Bayer Zsolt a Hír TV-n gazembernek nevezte Toroczkai Lászlót a „leleplezés” miatt, miszerint indiai vendégmunkások laknak a Trianon Múzeum Nagy-Magyarország Parkjában. Bayer szavaira a TikTokon reagált Torockai, ahol azt mondta, Bayer durván megtámadta, de tulajdonképpen a leleplezés fényében érthető is, pláne, hogy ő leplezte le a Bayer Zsolt felesége által vezetett Országos Vérellátó Szolgálat PCR-teszt-vásárlásait is – szúrta ki a Telex.

Bayer Zsolt a Hír TV műsorában elmondta, hogy Toroczkai László videójában hallott először a Nagy-Magyarország Parkban szállásolt indiai vendégmunkásokról, miután a Mi Hazánk elnöke pénteken egy olyan videót osztott meg, amelyben az indiai vendégmunkásokról és az amerikai multicég dolgozóiról volt szó. 

Toroczkai Lászlóról szólva azt mondta: „Nincs gond a nemzeti radikalizmussal, azonban a Mi Hazánk Mozgalom vezetője egy gazember, aki életében semmit sem hozott létre - noha a tévészékház ostroma hozzá köthető. 

Arra, hogy Bayer szerint ő még életében nem hozott létre semmit, Toroczkai azt felelte, hogy „kedves András, nagyon gyorsan felejtesz”, ugyanis 2001 és 2006 között Bayer, Bencsik András és Szijjártó is látogatta a hozzáköthető Magyar Sziget fesztivált, majd felsorolt még számos emlékművet, amit nagyobb részt adományokból készíttettek el.

Toroczkai szerint az probléma, hogy a multik már eleve úgy terveznek, hogy nem magyar munkaerőt alkalmaznak, hanem vendégmunkásokat alacsonyabb bérért, aminek meg majd az lesz az eredménye szerinte, hogy még több magyar hagyja el az országot.

(Dúró Dóra és Toroczkai László a Mi Hazánk eredményváróján. Fotó: Palágyi Barbara / 168.hu)

 

 

Erőszakos csalónak nevezte Varju László DK-s országgyűlési képviselőt a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-hez pénteken eljuttatott videonyilatkozatában, emlékeztetve arra, hogy a bíróság csütörtökön döntést hozott „Gyurcsány Ferenc politikusának" az ügyében.

Miközben egy év alatt 409 szervátültetés történt idehaza, 536 új beteg került várólistára, amelyen már január elsején is 1255 páciens neve szerepelt – mondta az InfoRádióban az Országos Vérellátó Szolgálat transzplantációs igazgatója.