Bayer Zsolt szerint Bereményi Géza úgy néz ki, mint egy alkoholista vén fasz

2018. szeptember 10., 13:15

Szerző:

A Fidesz vezérpublicistája azt írta egy tegnapi blogposztjában, hogy 

Bereményi Géza valóban élő klasszikus, és ezt senki nem veheti el tőle, még ő saját maga sem, a beszari, megfelelési kényszeres, segghülye nyilatkozatával sem. Annak ellenére marad élő klasszikus és zseniális író-költő, hogy láttam a fényképét. Egy alkoholista vén fasznak tűnik rajta.

– vette észre a 444.

Bayer Zsolt múlt ekképp reagált arra, hogy a Kossuth-, József Attila és Balázs Béla-díjas Bereményi Géza pénteken a 24.hu-nak adott interjújában „nagyon hülye embernek” nevezte Szakács Árpádot, a Magyar Idők kultúrharcot folytató publicistát. Az előzmény: Szakács az egyik Magyar Idők-beli írásában a minden téren kivételesen sikeres Bereményit

a balliberális kulturális diktatúra elnyomottjai között emlegette,

dacára annak, hogy a művész már a rendszerváltás előtt 7 kötetet adott ki és 2 nagyjátékfilmet rendezhetett. Aki a KISZ- József Attila-, SZOT- és Balázs Béla-díját még az előző rendszerben kapta, majd utána Demszky Gábor liberális főpolgármestertől kapott Pro Urbe-díjat – emlékeztet a lap.

Május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében változékonyabbá válik az időjárás, többfelé kell élénk, erős szélre és esőre készülni, emellett kissé visszaesik a hőmérséklet is – derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.