Bayer Zsolt: a Carson Coma frontembere egy sz*rdarab

Nem fukarkodott a trágár kifejezésekkel a kormány kedvenc publicistája a Carson Coma frontemberének homofóbok elleni akciója után.

2023. augusztus 14., 18:32

Szerző:

„Fekete Giorgio -mint az összes hozzá hasonló sz*rdarab- ismét megfejtette a valóságot. Vagyis: a homofóbok buzik. Vagyis: ha undorodsz attól, ami számodra természetellenes, és rosszul vagy a látványuktól, akkor te valójában az vagy, amitől undorodsz. Vagyis: az arachnofóbok valójában pókok, és a világon a legjobban sok-sok pókkal szeretnének összezárva lenni. Vagyis: a klausztrofóbok valójában imádnak kicsike, szűk, sötét, zárt helyeken lebzselni. Vagyis: a xenofóbok legkedvesebb időtöltése, ha mindenféle idegen között lehetnek. Vagyis: az agorafóbiások valójában imádnak nagy tömegben jönni-menni, tömegközlekedni, hatalmas tömeg előtt szónokolni.”

Így reagált személyes blogján Bayer Zsolt publicista arra, hogy Fekete Giorgio, a Carson Coma zenekar frontembere korábban egy „A homofóbok buzik” feliratú pólóban lépett fel a Szigeten. Bayer, aki minden valószínűség szerint az esetről a 444.hu-tól értesült, és felháborodott bejegyzése végén még azt is megkérdezte,

„A feketegiorgiofóbok meg imádják ezt a hülye f*szt. Nem is olyan bonyolult a világ, igaz?”

Korábban a pólón már felháborodott Bencsik András, a Demokrata hetilap főszerkesztője is, ő úgy nyilatkozott, ha ez így folyik tovább, „ott tartunk, hogy a reklámfilmben ez van, és nem szeretnénk megérni, amikor a bejáratnál megkérdezik ugye te hajlandó vagy megcsókolni egy azonosnemű embert, mert ha nem, akkor sajnos ide nem jöhetsz be. Ezt azért jó lenne valahogy kivédeni.”

A főleg tizenévesek körében népszerű Carson Coma már évek óta képviseli a melegek elfogadásáról szóló nézeteit, dalaiban és klipjeiben is. A Pók című számuk például éppen arról szól, miért is kell Magyarországon egy meleg fiatalnak bujkálnia, avagy a négy fal közé szorítania érzéseit, miközben mások nyugodtan és nyíltan élhetik meg szerelmüket.

(Kiemelt kép: Baranyi Krisztina, Ferencváros független polgármestere osztott meg egy fotót Facebook-oldalán a Carson Coma pénteki nagyszínpados Sziget-koncertjéről, amelyen a zenekar énekese, Fekete Giorgio „A homofóbok buzik” feliratú pólóban ad elő. Fotó: Baranyi Krisztina Facebook oldala.)