A Carson Coma énekese rózsaszín pólóban lépett fel a Sziget nagyszínpadán, de nem is ez a lényeg

Hanem, hogy mit írt rajta.

2023. augusztus 12., 13:05

Szerző:

Baranyi Krisztina, Ferencváros független polgármestere osztott meg egy fotót Facebook-oldalán a Carson Coma pénteki nagyszínpados Sziget-koncertjéről, amelyen

a zenekar énekese, Fekete Giorgio „A homofóbok buzik” feliratú pólóban ad elő. 

A zenekar az utóbbi időben egyre gyakrabban fogalmazza meg a regnáló hatalommal szembeni ellenérzéseit, akár a dalszövegeikben is megjelennek erra utaló sorok, mint például a Feldobom követ c. számukban. 

„Mindig ez van, ha én vagyok kritikus
Utcai harcos orcán fintor
Ki fogod sípolni hogy ***?”

– utalva arra az esetre, amikor Beton.Hofi köztévében leadott koncertfelvételén cenzúrázták az Orbán Viktorral kritikus szövegrészletet. Demeter Szilárd tagadja, hogy ez történt volna. 

(A Carson Coma énekese, Fekete Giorgio „A homofóbok buzik” feliratú pólóban ad elő a Szigeten. Fotó: Baranyi Krisztina Facebook oldala.)

08:00

Ha nyár, akkor vakáció! Az év legmelegebb évszakában mindannyian utazni vágyunk, legyen szó kisebb kiruccanásokról, hosszabb, távolabbi országokba megváltott nyaralásról, a már jól ismert helyekről vagy akár egzotikus tájakról. Döntsünk bárhogy és induljunk bármerre, az ELLE nyári lapszáma a legjobb útitárs lesz!

Szent Iván napja az éve leghosszabb napja, éjszakája pedig évszázadok óta ihlet meg írókat és költőket. A nyár legmisztikusabb éjszakájához számos babona és hiedelem fűződik, a termékenységi rítusoktól az egészségvarázsláson át a szerelemvarázslásig.