Baranyi Krisztina mögé állt be Puzsér Róbert is Ferencvárosban

2019. július 16., 18:40

Szerző:

Az ellenzéki kerületi megállapodások értelmében az egykori LMP-s, jelenleg független képviselőként dolgozó Jancsó Andreát indítanák ellenzéki pártok, azonban a Fidesszel szembeni legesélyesebbnek tartott jelölt mégis Baranyi Krisztina, az Együtt egykori, jelenleg független képviselője.

A két jelölt között előválasztás fog dönteni, ezen pedig Baranyi mögött felsorakozott a kerületi LMP (érdekesség, hogy a párt országos vezetése Jancsót támogatná), illetve keddi bejelentés alapján a Sétáló Budapest programot képviselő Puzsér Róbert is – jelentették be a Facebookon.

Baranyi és Puzsér elsősorban a kerületet eluraló Fidesz-MSZP alkunak köszönhetően kialakult parkolási maffia elleni harcban vállalnak szövetséget. Baranyi volt az a képviselő, aki a kerületben feltárta a kér párt összefonódásait a parkolási ügyekben.

Karácsony Gergely, az ellenzék főpolgármester-jelöltje már állást foglalt egyszer Baranyi mellett, végül mégis beállt az előválasztást szorgalmazók mögé.

Puzsér Róbert az ellenzéki egyeztetésből végül kiszállt, ezért nem indult a főpolgármesteri előválasztáson, ősszel továbbra is megmérettetné magát Karácsony Gergellyel és Tarlós Istvánnal szemben.

Gy. Németh Erzsébet ellen az „Újabb bizonyíték van az orbáni pedofilhálózat működésére!” címmel megjelent online sajtótájékoztatón közzétett állításai miatt tett feljelentést Pölöskei Gáborné, Áder János testvére. Az országgyűlés döntése alapján az eljárás során a politikusra nem vonatkozik majd a mentelmi jog.