Barabás Richárd: Dobrev Klárára szavaztam!

A Párbeszéd szóvivője nem Márki-Zay Pétert támogatja az előválasztás második fordulójában. 

2021. október 10., 18:01

Szerző:

Hiába állt be Márki-Zay Péter mögé Karácsony Gergely az előválasztás második fordulójában, párttársai nem egyöntetűen támogatják a hódmezővásárhelyi polgármestert Dobrev Klárával szemben. Barabás Richárd, a Párbeszéd szóvivője közösségi oldalán azt írta, hogy a Demokratikus Koalíció jelöltjére adta le szavazatát az előválasztás második fordulójában, ami vasárnap kezdődött el.  

„Én már le is adtam a szavazatom a Móricz Zsigmond Körtéren és Dobrev Klárát támogattam az előválasztás második fordulójában. Márki-Zay Péter az elmúlt héten számomra a totális megbízhatatlanságát bizonyította. Az új miniszterelnöknek sebeket kell begyógyítania, nem újabbakat feltépnie.Egyesítenie, nem szétszakítania. Kétlem, hogy Péter akár a koalíciós kormány felállításáig el tudna jutni ezzel a habitusával. Született marketinges, de a miniszterelnökséghez a politikai celebségnél több kell”- írja bejegyzésében Barabás. 

Barabás szerint stabil és kiszámítható ellenzéki politikára van szükség és ezt csak Dobrev Klára képes biztosítani, ahogyan azt is, hogy az esetleges koalíciós kormány esetén az ellenzéki pártok  konstruktívan együtt tudjanak működni.

(Kiemelt kép: Barabás Richárd. Fotó: Facebook/Barabás Richárd)