Bántalmazás áldozata lett egy tízéves fiú, életmentő műtétet hajtottak végre rajta

Négy lány annyira összevert egy tízéves fiút a református Kemecsei Általános Iskola udvarán, hogy a bántalmazás áldozatának életmentő műtétre volt szüksége.

2024. május 10., 16:49

Szerző:

Jelenleg is az intenzív osztályon fekszik az a tízéves fiú, aki súlyos bántalmazás áldozata lett szerdán a református Kemecsei Általános Iskola udvarán. Az RTL híradója szerint a fiú utolsó emléke az, hogy ketten hárulról a földre rántják, majd a támadói másik két emberrel kiegészülve nagy erővel rugdosni kezdik. Az elkövetőkről annyit lehet tudni, hogy mindannyian lányok, 10-12 évesek.

Az áldozatnak két fiú segített felállni, így vitték el egy tanárhoz elmondani, mi történt. A megvert fiú szüleinek beszámolója szerint a gyerek a baloldalát fájlalta, az ultrahangos vizsgálat pedig kimutatta, hogy megrepedt a lépe. Ezért életmentő műtétre volt szükség, és eltávolították a lépét. A családja még nem tudja, mi volt a konfliktus oka.

A bántalmazó gyerekek szüleit a mai napon személyesen tájékoztattam az eset súlyosságáról és a várható következményekről

– közölte a csatornával Lipőkné Papcsák Anita iskolaigazgató. A rendőrség életveszélyt okozó testi sértés miatt nyomozást indított, az iskolában belső vizsgálat indult.

Egy sümegi fiút is bántalmazás áldozata lett, ő meghalt

Korábban megírtuk, hogy egy tizenhat éves sümegi diák vetette a vonat elé magát tavaly, mert a fiatalt iskolatársai folyamatosan verbálian és fizikailag bántalmazták. Négy-öt másik diák a testalkata miatt gúnyolta, de olyan videók is születtek, amelyeken például a nyílt utcán gáncsolták el a fiút.

(Kiemelt képünk illusztráció. Forrása: Shutterstock)

Folytatódik a változékony, napos-gomolyfelhős idő a jövő héten; elsősorban a hét elején kell záporra, zivatarra, felhőszakadásra számítani, a hőmérséklet csúcsértéke 25 Celsius-fok körül lesz - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből.