Baleset történt, teljes útsávot zártak le Székesfehérvárnál

Iszkaszentgyörgy közelében három autó ütközött, többen megsérültek a balesetben.

2023. szeptember 2., 15:29

Szerző:

Teljes szélességében lezárták a 81-es főutat Székesfehérvár közelében, ahol szombat délután három gépkocsi ütközött össze - közölte honlapján a rendőrség.

A tájékoztatás szerint a személyi sérüléssel is járó baleset a főút 4-es kilométerszelvényében történt, a helyszínelés és a műszaki mentés jelenleg is tart, a rendőrök a forgalmat a 8202-es útra terelik, Iszkaszentgyörgy irányába.

(Kiemelt kép: illusztráció. Fotó: 168.hu | Merész Márton)

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.