Baleset miatt több kilométeres a torlódás az M3-ason, Hatvannál

A forgalmat megállították.

2021. október 23., 09:16

Szerző:

Baleset miatt több kilométeres torlódás alakult ki az M3-as autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalán, Hatvannál szombat reggel – tette közzé az Útinform a honlapján. Arra is figyelmeztették az arra járókat, hogy a forgalmat megállították, így aki teheti, az 55-ös kilométernél lévő csomópontban, vagy már Bagnál, a 39-es km csomópontban térjen le az autópályáról.

A katasztrófavédelem azt közölte, hogy kisbusszal karambolozott egy autó; a helyszínre mentők is érkeztek. A police.hu nem sokkal később arról számolt be, hogy a balesetben egy ember életét vesztette, többen pedig megsérültek az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán Hatvannál, írja az MTI.

(Kiemelt képünk illusztráció: Kamionok ráfutásos balesete miatt torlódás az M0-s autóút vecsési szakaszán, a 38-as kilométernél, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon 2015. szeptember 1-jén. Fotó: MTI / Mihádák Zoltán)

 

10:00

Mától kaphatják meg a jelöltek és jelölőszervezetek a választási irodáktól az ajánlóíveket a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, a nemzetiségi önkormányzati képviselők, valamint az Európai Parlament (EP) tagjainak választásán induláshoz.

Tegnap 19:41

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.