Azonosították a Dunában talált holttestet

Október végén találtak egy holttestet a Dunában Adonynál. A rendőrség DNS vizsgálatot készített, hogy azonosítani tudják a holttestet, amivel bebizonyosodott, hogy az az egy hónaőja eltűnt Szűcs Tamás volt.

2022. november 4., 14:29

Szerző:

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai 2022. október 30-án délután Adony térségében, a Dunából egy férfi holttestét emelték ki. Az eset kapcsán a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon indított és jelenleg is folyamatban levő közigazgatási hatósági eljárás során beszerzett adatok, valamint az igazságügyi szakértői vizsgálat eredménye alapján a holttest azonos azzal a 32 éves férfival, aki 2022. szeptember 28-án tűnt el a főváros egyik IX. kerületi szórakozóhelyéről – írta a police.hu.

A rendőrség még október elején írt Szűcs Tamás eltűnéséről, aki 2022. szeptember 28-án 23 óra 50 perc körül egy IX. kerületi szórakozóhelyről ismeretlen helyre távozott. A férfit a családja is kereste, a felesége az Indexnek akkor azt mondta, hogy nem merült fel, hogy bűncselekmény történt volna, ezért ők magánjellegű kereséseket indítottak a családdal és a barátokkal.

(Fotó: Gyulai Bence/168.hu)