Az Index úgy tudja, hogy Havas Henrik már elismert egy zaklatási vádat

2017. december 13., 17:24

Szerző:

Az Index az ATV-hez közel álló forrástól úgy tudja: Havas Henrik a csatorna e heti megbeszélésén elismerte, hogy valóban küldött egy vibrátort Molnár Anikónak, mert úgy gondolta, ez jó vicc.

Nem ez az egyetlen vád a műsorvezető ellen, akinek munkáját felfüggesztette munkaadója, és Fiala János fogja helyettesíteni. Korábbi műsorainak ismétlését sem engedte adásba a csatorna.

Havas Henrik

A héten került ki egy olyan videó, amelyben Havas kellemetlen perceket okoz Görög Zita egykori modellnek. A Hal a tortán című TV2-s műsorban a nő felszólítja, hogy ne nyúljon többé a kezéhez és a combjához.

A videó azért is került elő, mert mint megírtuk, a Való Világgal ismertté vált Baukó Éva Facebook-posztban vádolta meg a műsorvezetőt szexuális zaklatással. A bejegyzésben nem szerepelt név, de nem sokkal később azonosították az illetőt, és Baukó is megerősítette, hogy Havasról van szó.

Baukó után még egy valóságshow-szereplő állt elő. Molnár a TV2 Tényekben állította, hogy még évekkel korábban, amikor közös könyvükön dolgoztak, ő is nem kívánt közeledést tapasztalt Havastól. Beszélt arról, hogy a műsorvezető fogdosta, akarata ellenére megcsókolta, és egyszer egy vibrátort adott neki ajándékba.

Havas szerint politikai támadásról van szó, amelyben a celebek csupán statiszták. Úgy véli, mindennek a Vona Gáborról írt könyve az oka.

A legmagasabb jövedelmű járásokban is hozzá lehet jutni a legmagasabb támogatáshoz, ha az igénylő keresete alacsony. Akár a 3,8 millió forintot is elérheti a támogatás összege, ha a felújítással sikerül 40 százalék fölé tornászni az energiamegtakarítást.