Áramszünet miatt szünetel a határfogalom a barabási közúti határátkelőn

Az ukrán oldalon történt áramszünet miatt szünetel a határforgalom a barabási közúti átkelőhelyen, közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton a police.hu oldalon.

2022. december 24., 11:32

Szerző:

 A tájékoztatás szerint a leállás a ki- és belépő forgalmat egyaránt érinti. 

A rendőrség az utazóknak azt ajánlja, hogy a várakozás elkerülése érdekében válasszák a beregsurányi, a tiszabecsi vagy a záhonyi közúti határátkelőt, illetve elindulás előtt tájékozódjanak a határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az aktuális várakozási időről a rendőrségi honlap Határinfó menüpontja alatt.

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Denis LOVROVIC / AFP)

Tegnap 19:45

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 50 millió forintos bírságot szabott ki az eMAG webáruház üzemeltetőire (Dante International S.A., Extreme Digital- eMAG Kt.), mert megszegték a korábbi jóvátételi vállalásaikat – közölte a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) hétfőn az MTI-vel. Az eMAG tudomásul vette a hatóság döntését, bár azzal nem ért maradéktalanul egyet – közölte a cég.

2022-ben 14,2 millió vendég közel 40 millió vendégéjszakát töltött a magyarországi szálláshelyeken, csaknem negyven százalékkal többet, mint 2021-ben és csak egy hajszállal elmaradva a magyar turizmus minden idők legsikeresebb évének számító 2019-es esztendő eredményétől – emelte ki évértékelő sajtótájékoztatóján a Magyar Turisztikai Ügynökség igazgatósági elnöke.