Annyiszor kapták el ittas vezetés miatt a miskolci férfit, hogy felismerik a helyi rendőrök

A rendőrség büntetőeljárást indított az 57 éves férfival szemben.

2021. október 13., 21:05

Szerző:

Egy szabadnapos miskolci járőrparancsnok figyelt fel hétfő délután egy korábbi intézkedésekből ismert sofőrre. A rendőrség információja szerint a férfi ittasan, illetve az eltiltás hatálya alatt közlekedett autójával. Az egyenruhások a bejelentés helyszínének közelében állították meg a sofőrt, aki alkoholtesztje később pozitív értéket mutatott.

A járőrök a gépjármű vezetőjének az ellenőrzése során azt is megállapították, hogy a rendőrhatóság – jelenleg is hatályban lévő – három esetben, illetve a Miskolci Járásbíróság 2021. szeptember 8-án másfél év időtartamra tiltotta el a férfit a vezetéstől. Mint a police.hu oldalon áll, a rendőrség egy 57 éves helyi férfival szemben a járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűntett, és járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást. 

(Kiemelt képünk illusztráció: 168.hu / Démény András)

 

21:22

Nagy Eszter ötpárti ellenzéki jelölt a szavazatok 60,81 százalékának, összesen 1204 szavazatnak a megszerzésével kerekedett felül a Fidesz-KDNP jelöltjére, Bálványkövi Istvánra leadott 714 szavazattal (36,06 százalék) szemben.