Állapotos nő és férje sérült meg az M0-son történt balesetben

A helyszínre mentőhelikopter is érkezett.

2021. augusztus 11., 21:32

Szerző:

Egy állapotos nő és a férje sérült meg az M0-s autóúton, Gyálnál szerda délelőtt történt balesetben, írja az MTI. Korábban a katasztrófavédelem azt közölte, egy kamion és egy személyautó ütközött össze az M0-son a 33-as kilométer közelében. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett.

A baleset sérültjeit elsőként a Magyar Honvédség Egészségügyi Központjának katonái látták el. A katonák egy tűzszerészi feladat biztosításához tartottak Tatárszentgyörgyre, amikor az M0-s autóút déli szektorában, az M5-ös lehajtó felé haladva, a szembejövő sávon meglátták a tetejére borult gépkocsit és egy mögötte fekvő sérültet. A baleset nem sokkal korábban történhetett, mivel a környéken dolgozó útkarbantartó munkások is csak akkor futottak a helyszín felé.

A katonák a legelső lehajtónál visszafordultak a honvédségi mentőgépkocsival, és közben az Országos Mentőszolgálat ügyeletét is értesítették. A helyszínen egy állapotos nőt találtak az úton fekve, akit megvizsgáltak és nyakrögzítővel láttak el. A nő férje csak könnyebben sérült meg. Hamarosan megérkezett az Országos Mentőszolgálat autója és egy vecsési mentőgépkocsi is, majd néhány perccel később a mentőhelikopter.

(Kiemelt kép: illusztráció. Fotó: Shutterstock)