A YouTube letiltotta az élő közvetítést Schmidt Mária intézetének a konferenciájáról, mert a szervezők jogtalanul használtak fel zenét

2018. május 23., 19:09

Szerző:

A Terror Háza Múzeum főigazgatója Schmidt Mária fémjelezte XXI. Századi Intézet ma rendezte Európa jövője meg azt a konferenciát, amelyre helyhiányra hivatkozva senkit nem engedtek be az ellenzéki sajtó képviselői közül, a sztárvendég pedig Donald Trump amerikai elnök főtanácsadója, Steve Bannon volt, csakhogy az amerikai alt-right királycsinálóját, a Breitbart News bukott vezetőjét az interneten sem lehetett látni, a YouTube ugyanis letiltotta az élő közvetítést – kajánkodik a 444. A Terror Háza YouTube-oldalán most ez az üzenet fogadja a nézőket:

 Minden valószínűség szerint azokról a dalokról van szó, amelyeket a konferencia műsorszünetében sugároztak.

A helyhiány egyébként kamu, a Várkert Bazárban rendezett konferencián a középső padsorok már kongtak az ürességtől.

13:16

Olyan szabályokat akartak bevezetni a koreaiak által vezetett iváncsai akkumulátorgyárban, ami kiverte a biztosítékot a magyar munkavállalóknál. Nem mondják meg, mi az oka, ha rosszul lesznek a dolgozók a munkahelyükön, a szigorú biztonsági előírásokra viszont nagyon odafigyelnek, a telefonok kamerája le van takarva, amit a biztonsági szolgálat ellenőriz is. A Házon kívülnek az iváncsai akkumulátorgyár két dolgozója mesélt arról arc és név nélkül.

12:02

Magyarországon tavaly 115 ezer 65 évesnél idősebb magyar dolgozott a nyugdíj mellett. A legtöbben a feldolgozóiparban tevékenykedik, de a kereskedelemben és gépjárműjavításban is szép számmal dolgoznak az idősek.

Május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében változékonyabbá válik az időjárás, többfelé kell élénk, erős szélre és esőre készülni, emellett kissé visszaesik a hőmérséklet is – derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.