A TV2 letiltatta az Izaura TV és a Jocky TV adását a DIGI hálózatán

A szolgáltató tartozik a TV2 Médiacsoportnak, ezért vonták meg a két kábelcsatorna terjesztési jogát a vállalattól. Állítólag a DIGI-nek más műsorszolgáltatók felé is van elmaradása.

2021. június 11., 10:30

Szerző:

Ezúton tájékoztatjuk a nézőket, hogy mivel a Digi Távközlési és Szolgáltató Kft. a TV2 Zrt.-vel érvényben lévő szerződésben foglalt fizetési kötelezettségének a TV2 felhívása ellenére sem tett eleget, ezért a mai naptól az Izaura TV és Jocky TV csatornák nem elérhetőek a DIGI rendszerén, mindaddig, amíg a kötelezettségét a DIGI nem rendezi. Reméljük, hogy a kialakult helyzet mihamarabb rendeződik, addig is megértésüket kérjük” – ezt írta ki Facebook-oldalára a TV2 Média Csoporthoz tartozó Izaura TV csütörtökön.

A DIGI-nél hiába reklamáltak előfizetők, mivel azt a választ kapták, hogy technikai problémáról van szó, amelynek orvoslásán a cég már dolgozik. Úgy tudni, a csatornák lekapcsolása a műholdas és a kábeles előfizetőket is érinti.

A Media1 információi szerint több más tévés médiaszolgáltató felé is gyakran vannak elmaradásai a DIGI-nek, és emiatt a DIGI megítélése jelentősen romlott az utóbbi években a médiapiacon.

(Kiemelt képünk illusztráció: Shutterstock)