Most egy 15 milliárdos tendert vitt el Mészáros cége

Egy újabb zsíros meló, de pihenni ki fog?

2021. december 1., 16:46

Szerző:

A Mészáros és Mészáros Zrt. nyerte a Szikszó és térsége szennyvíz fejlesztés nevű tendert. A közleményt a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Opus Global Nyrt. tette közzé a Budapesti Értéktőzsde oldalán – írta a HVG.

A legjobb ár-érték arányú ajánlattal nyertek az Opus Global szerint.

A lap közlése szerint a közbeszerzést azért nyerte meg a cég, mert ők adták a legjobb ár-érték arányú ajánlatot, így 15,1 milliárd forintért fejleszthetik a szennyvizet a borsodi településen. A portál emlékeztet, hogy a Mezőhegyesi Ménes Birtok tervezését és kivitelezését is az Opus Global fogja végezni, azt a tendert egy 21 899 987 550 forintos ajánlattal nyerték el.

(Kiemelt kép: Mészáros Lőrinc (Fidesz-KDNP) felcsúti polgármester a Búzakalász 66 Felcsút Kft. bányavölgyi mangalicatelepének avatásán a Fejér megyei Alcsútdobozon 2014. november 18-án. Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI)

Törvénysértő helyzet állt elő Ferencvárosban, de az ismételt szavazáson ezt orvosolták. Baranyi Krisztina polgármester szerint a képviselők nem is titkolták, hogy saját illetményemelésük elmaradása miatt alakították így a helyzetet.