A hős, akit nem kértünk, de kaptunk: Rogán „Yoda” Antal

DrMáriás Yodaként festette meg Rogán Antalt, mint az Összkormányzati Válságkezelés Jedi Lovagját, aki nem csak Brüsszeltől, de az ufóktól is megvéd minket.

2022. október 26., 11:04

Szerző:

„Rogán Yoda Antal, a Nemzeti Eseménykezelő Központ Főharcosa, az Összkormányzati Válságkezelés Jedi Lovagja, valamint a Különleges Jogrendi Feladatellátás Szakmai Koordinációjának Intergalaktikus Főbölcse megvédi a magyar embereket Brüsszeltől, Moszkvától, az ufóktól és saját maguktól” – írta drMáriás legutóbbi művéhez, amiben a magyar kormány egyik legerősebb emberét a Jedi rend lovagjaként láthatjuk.

Az újabb remekmű aprópója, hogy Y̶o̶d̶a Rogán Antal irányítása alá kerül a Nemzeti Eseménykezelő Központ, ami az összes eddigi operatív törzset és rendkívüli helyzetekre létrehozott bizottságot váltja majd fel.

Az új hatóság az eddig létrehozott, eseti operatív törzseket és bizottságokat egy egységes testületben váltja fel, korábbi lapértesülések szerint pedig rendkívüli helyzetben összehangolhat kibervédelmi, (intergalagtikus,) titkosszolgálati és katasztrófavédelmi tevékenységeket is majd.

Sőt, a rendelet szerint minisztériumokat, kormányzati hatóságokat és a nemzetbiztonság védelmi és biztonsági feladatait is hivatott lesz ellenőrizni majd a központ. Az ellenőrzést éves terv szerint fogják majd elvégezni, és  a „Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzeti információs államtitkára útján a Kormány részére terjeszti elő”.

Ezzel valószínűleg arra is felkészül Magyarország, ha a Birodalom visszavágna.

(Fotó: DrMáriás Facebook-oldala)

Az előzetes adatok szerint márciusban 6413 gyermek született, és 10 524 ember halt meg; 2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent – tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken. Ez minden idők harmadik legalacsonyabb értéke, aminek meg is látszik az eredménye: egy városnyi lélekszámmal lett kevesebb Magyarország.