A hős, akit nem kértünk, de kaptunk: Rogán „Yoda” Antal

DrMáriás Yodaként festette meg Rogán Antalt, mint az Összkormányzati Válságkezelés Jedi Lovagját, aki nem csak Brüsszeltől, de az ufóktól is megvéd minket.

2022. október 26., 11:04

Szerző:

„Rogán Yoda Antal, a Nemzeti Eseménykezelő Központ Főharcosa, az Összkormányzati Válságkezelés Jedi Lovagja, valamint a Különleges Jogrendi Feladatellátás Szakmai Koordinációjának Intergalaktikus Főbölcse megvédi a magyar embereket Brüsszeltől, Moszkvától, az ufóktól és saját maguktól” – írta drMáriás legutóbbi művéhez, amiben a magyar kormány egyik legerősebb emberét a Jedi rend lovagjaként láthatjuk.

Az újabb remekmű aprópója, hogy Y̶o̶d̶a Rogán Antal irányítása alá kerül a Nemzeti Eseménykezelő Központ, ami az összes eddigi operatív törzset és rendkívüli helyzetekre létrehozott bizottságot váltja majd fel.

Az új hatóság az eddig létrehozott, eseti operatív törzseket és bizottságokat egy egységes testületben váltja fel, korábbi lapértesülések szerint pedig rendkívüli helyzetben összehangolhat kibervédelmi, (intergalagtikus,) titkosszolgálati és katasztrófavédelmi tevékenységeket is majd.

Sőt, a rendelet szerint minisztériumokat, kormányzati hatóságokat és a nemzetbiztonság védelmi és biztonsági feladatait is hivatott lesz ellenőrizni majd a központ. Az ellenőrzést éves terv szerint fogják majd elvégezni, és  a „Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzeti információs államtitkára útján a Kormány részére terjeszti elő”.

Ezzel valószínűleg arra is felkészül Magyarország, ha a Birodalom visszavágna.

(Fotó: DrMáriás Facebook-oldala)

Tűz volt egy maglódi áruházban csütörtök este, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek azt mondta, hogy több mint ötszáz embernek kellett elhagynia az épületet. Az MTI úgy tudja, hogy a tűz az Auchan-áruházban keletkezett.