A helyszínen hagyta a baltáját egy betörő, amikor meghallotta, hogy felkelnek a házban

Nem ő lesz az év bűnözője.

2021. június 30., 14:13

Szerző:

Kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 17 éves miskolci fiatalkorúval szemben – írta a police.hu.

Az ittas elkövető 2020. június 28-án 3 óra körül bement egy sajóhídvégi családi házba az Esze Tamás úton. Az otthontartózkodó tulajdonosok már aludtak, az elkövető átkutatta a helyiségeket, és személyes iratokat, ruhaneműket, táskát, pénztárcát pár ezer forint készpénzzel, valamint egy mobiltelefont tulajdonított el.

A lakók a zajra felébredtek, ezt észlelve a fiatal a magával hozott baltáját hátrahagyva elmenekült. A férfit korábban eltűnés miatt körözték, a rendőrök a bejelentést követően egy órán belül elfogták, gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették, akit a bíróság letartóztatott. A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

(Kiemelt kép: police.hu)

Folytatódik a változékony, napos-gomolyfelhős idő a jövő héten; elsősorban a hét elején kell záporra, zivatarra, felhőszakadásra számítani, a hőmérséklet csúcsértéke 25 Celsius-fok körül lesz - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből.