A gimnazista lány egy mondattal elintézte Bayer Zsoltot

2019. január 15., 15:14

Szerző:

A hvg.hu kérdezte meg a kiskunhalasi lányt, a kiskunfélegyházi Móra Ferenc Gimnázium diákját mit üzen Bayer Zsoltnak, aki egy decemberi tüntetésen néhány keresetlen szóval elküldte a francba a Fideszt.

Mint megírtuk, az Echo TV vasárnap esti műsorában Bayer Zsolt beszélt Nagy Blankáról is, akiről egyebek mellett azt mondta, hogy maximum 18 éves lehet, és már egy igazi, kretén, barom állat. A publicista felidézte, hogy gimnazistának lenni mindig egy ethosz volt, még az ő idejében is. Aztán megalapították a Fideszt huszonévesen, kommunistákkal hadakoztak, és volt tétje annak, mit csinál az ember.

– No, hát akkor, kedves Blanka! Az a helyzet, hogy te nem hős vagy, hanem egy szerencsétlen, nyomorult, ócska, kis proli. És hogyha így folytatod, akkor belőled nem hős lesz, hanem maradsz egy szerencsétlen, nyomorult, rohadt, kis proli

– zárta elemzését a Magyar Idők publicistája. Nagy Blanka nem méltatta túl sokra a publicista szavait, a hvg.hu-nak csak ennyit mondott Bayer Zsoltról:

– Nézzen tükörbe, és hallgassa végig a megszólalásait, amelyekben káromkodik, és úgy próbáljon ítélkezni meg felette, hogy ő is ezt csinálja.

Eközben a kormánypárti sajtó lejárató kampányt indított a lány ellen.

Május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében változékonyabbá válik az időjárás, többfelé kell élénk, erős szélre és esőre készülni, emellett kissé visszaesik a hőmérséklet is – derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.