Uniós gigamegbízást nyert el a 4iG

2020. július 17., 11:46

Szerző:

A 4iG Nyrt. megnyerte az IKK Innovatív Képzéstámogató Központ Zrt. Digitális tananyagok fejlesztése, pilot rendszerű bevezetése és tesztelése, valamint kapcsolódó szolgáltatások nyújtása tárgyban kiírt uniós nyílt közbeszerzési eljárást, amelynek nettó összértéke 4 milliárd 239 millió forint – közölte a társaság pénteken.

A Budapesti Értéktőzsde honlapján megjelent tájékoztatás szerint a beszerzés a GINOP-6.2.4-VEKOP-16-2017-00001 pályázat forrásaiból valósul meg.

– A feladatok között szerepel digitális tananyagok, taneszközök pilot rendszerű bevezetése és tesztelése, taneszközfejlesztés, digitális tananyagok, taneszközök beválásának vizsgálata, digitális tananyagok készítése a tanárok projektben kidolgozott digitális tananyagok, taneszközök alkalmazására való felkészítése céljából, a projektben kidolgozott digitális tananyagok, taneszközök alkalmazására való tanári felkészítések megvalósítása

– áll a közzétett tájékoztatóban.

A 4iG Nyrt. fő tulajdonosa Jászai Gellért, aki korábban Mészáros Lőrinc kulcsemberének számított. A cég 2018 óta sorra nyeri el az állami megrendeléseket.

Tegnap 16:25

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Tegnap 15:42

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.