42 milliós kokainfogás Budapesten

A nyomozók tetten érték a dílert, miközben kokaint adott el egy férfinak Soroksáron.

2021. május 7., 07:46

Szerző:

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztály Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói csütörtök délután a soroksári piac környékén tetten érték az 51 éves F. Lászlót, miközben kokaint adott el az 56 éves S. Gábornak. A felderítők mindkét férfit a helyszínen elfogták – írja a police.hu.

A nyomozók a díler erzsébetvárosi lakásán különféle kábítószergyanús anyagokat, és azok porciózására szükséges eszközöket találtak. Lefoglaltak több mint 1,5 kilogramm kokaint, 40 gramm zöld, 15 gramm barna színű kábítószergyanús anyagot, valamint közel 3,5 millió forintot és 2000 eurót.

A BRFK Felderítő Főosztály nyomozói a két budapesti férfi közül S. Gábort kábítószer birtoklása, F. Lászlót kábítószer-kereskedelem elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A rendőrök a dílert őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatását.

(Kiemelt kép: police.hu)

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.