Megható, mennyit kérnek egy tál levesért egészségügyi dolgozóktól Veszprémben

Az akció december 15-ig tart. 

2021. november 25., 09:58

Szerző:

19 forintért kaphatnak egy adag levest egy veszprémi vendéglőben az egészségügyi dolgozók – derül ki az ATV riportjából. Az egy hete nyitott üzlet tulajdonosa azt mondta, hogy azt a megfeszített munkát szeretné így megköszönni, amit a kórházakban, vagy az oltópontokon dolgozók végeznek.

„Arra gondoltunk, hogy jól jönne nekik egy meleg leves az ebédszünetükben, és mivel közel van a kórház így gyakorlatilag akár át is tudnak jönni hozzánk”

– mondta Varga László.

Az akció december 15-ig tart. Az egészségügyi dolgozók, ha bármilyen irattal, belépőkártyával igazolják a munkájukat, jogosultak a 19 forintos levesre. A tulajdonos egyébként azt mondta, hogy az így befolyó pénzből a kórház gyermekosztályának vásárolnak majd játékokat.

 

(Kiemelt képünk: Az újraélesztési egység a klinika területén éri el a bajban lévőket, balról Gyöngyösi Ildikó vezető ápoló és Juhász Janka szakorvos jelölt. A Debreceni Egyetem Klinikai Központ Sürgősségi Klinikáján történt fejlesztések eredményeként 90 szakorvos és szakdolgozó, valamint megújult, korszerű műszerpark látja el az évente 35000 sürgősségi ellátásra szoruló beteg diagnosztikai vizsgálatát és kezelését. Fotó: MTVA/Bizományosi: Oláh Tibor)