Erotikus tartalmak lepték el a gödöllői Fidesz facebook oldalát

Úgy tűnik, a Meta mesterséges intelligencián alapuló tartalom ellenőrzője eddig nem talált semmi kivetnivalót a dologban.

2023. december 28., 18:27

Szerző:

Erotikus videók árasztották el a Fidesz gödöllői szervezetének Facebook-oldalát az elmúlt napokban – szúrta ki a Telex. Az első ilyen tematikájú videó december 23-án jelent meg az egyébként a kormánypárt hivatalos tartalmainak terjesztőjeként létező oldalon, ezen egy félmeztelen nő járkál a kamera előtt.

Napok óta csak ilyen jellegű videók és képek futnak az oldalon, amelyet az átláthatósági adatlapja szerint jelenleg Indonéziából vagy Vietnamból menedzselnek, azaz vélhetően hackertámadás áldozata lett.

 Képernyőkép a Fidesz gödöllői szervezetének Facebook oldaláról, 2023.12.28.

A videókon konkrét aktus vagy teljesen meztelen ember nem szerepel, mert a Meta mesterséges intelligenciája azt azonnal letiltaná, leginkább fehérneműs vagy feltűnően alulöltözött nők jelennek meg a képeken, videókon.

(Kiemelt kép: Pexels)

14:59

A kórházak ellenőrzését is erőforrásnak tekinti a kormányzat, úgy gondolják, hogy nem csak a finanszírozás korrigálásával, hanem a szabályok betartatása is javíthatja a betegellátást. A kórházszövetség konferenciájának második napján az ellenőrzéseket végző szakterületek vezetői szembesítették az intézményvezetőket a föltárt visszásságokkal – írja a Népszava.