Kizuhant egy 13 éves fiú egy egri középiskola felső emeletéről

Egy egri iskola felső emeleti ablakából zuhant az aszfaltra a diák. Súlyos sérülései vannak.

2022. december 9., 21:39

Szerző:

Csütörtök délután kizuhant egy 13 éves diák egy egri középiskola egyik felső emeleti ablakából – írja az RTL. A katolikus egyházi fenntartású gimnáziumban az órák után Mikulás-ünnepséget tartottak, ennek során történhetett valami, de az eset körülményei egyelőre tisztázatlanok. A rendőrség nyomoz az ügyben, de további tájékoztatást nem adott sem ez iskola, sem a rendőrség.

Az ablakon kizuhant fiút a helyszínre siető mentők azonnal kórházba szállították, a Híradó úgy tudja, eltört a lába, belső sérülései vannak, állapota súlyos.

Szeptember óta ez már a harmadik olyan eset az országban, amikor diák esik ki iskola ablakából. Először egy hatodikos fiú esett ki egy fővárosi gimnázium második kerületi ablakából, fej- és egyéb sérülései lettek, meg kellett műteni. November végén egy 18 éves diáklány esett ki egy szintén budapesti iskola ablakán, könnyebb sérüléseket szenvedett.

(Kiemelt képünk: Tanterem. Forrás: Pixabay)

A vitéz Bertalan Árpád 1. Különleges Műveleti Dandár gyakorlatozik a jövő hét elején Szolnokon, ezért megnövekedett hanghatásra kell számítani – közölte a szolnoki polgármesteri hivatal közleményben.

I. Judit, a Vácott ismert kineziológus és kétgyermekes édesanya szerda este 11-kor tűnt el. Ismerősei Facebook-felhívásokban és személyesen is keresték, ezrek osztották meg az eltűnéséről szóló posztokat, illetve a rendőrség is az eltűnt emberek körözési listájára tette őt. Pénteken aztán találtak egy holttestet a Dunánál.

A szombat éjfélig tartó havazás, havas eső és viharos széllökések miatt adott ki figyelmeztetést az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. Azt kérik, csak megfelelő műszaki állapotú, a szokásosnál jobban megtankolt, a téli körülményekre felkészített  járművel induljanak csak útnak.