Kizuhant egy 13 éves fiú egy egri középiskola felső emeletéről

Egy egri iskola felső emeleti ablakából zuhant az aszfaltra a diák. Súlyos sérülései vannak.

2022. december 9., 21:39

Szerző:

Csütörtök délután kizuhant egy 13 éves diák egy egri középiskola egyik felső emeleti ablakából – írja az RTL. A katolikus egyházi fenntartású gimnáziumban az órák után Mikulás-ünnepséget tartottak, ennek során történhetett valami, de az eset körülményei egyelőre tisztázatlanok. A rendőrség nyomoz az ügyben, de további tájékoztatást nem adott sem ez iskola, sem a rendőrség.

Az ablakon kizuhant fiút a helyszínre siető mentők azonnal kórházba szállították, a Híradó úgy tudja, eltört a lába, belső sérülései vannak, állapota súlyos.

Szeptember óta ez már a harmadik olyan eset az országban, amikor diák esik ki iskola ablakából. Először egy hatodikos fiú esett ki egy fővárosi gimnázium második kerületi ablakából, fej- és egyéb sérülései lettek, meg kellett műteni. November végén egy 18 éves diáklány esett ki egy szintén budapesti iskola ablakán, könnyebb sérüléseket szenvedett.

(Kiemelt képünk: Tanterem. Forrás: Pixabay)

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.