Szerencsehoroszkóp: ez a 3 csillagjegy kifejezetten mázlista lesz november utolsó hetében

Mutatjuk, ezen a héten kiknek kedvez a szerencsehoroszkóp!

2022. november 24., 13:45

Szerző:

Már csak egy hét van hátra november hónapból, és a szerencsehoroszkópból megtudhatja, milyen napokra számíthat. A legnagyobb mázlija ugyanis a következő 3 csillagjegy szülötteinek lesz az előrejelzés szerint.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Az elkövetkező egy hétre hatalmas szerencsét mutat a horoszkóp a Nyilas csillagjegyben születetteknek. Egy dolog, amiben jó ideje reménykednek, hogy hátha összejön, most tényleg bekövetkezik. Nem teljesen úgy, ahogy számít rá, de a szerencse ezúttal az ön oldalára áll majd!

Bak (12.22.–01.19.)

Meg fogja tapasztalni az elkövetkezendő egy hétben, hogy elég viharosak ezek a napok: csak úgy csapkod ön körül a villám. De ezúttal az ön pártját fogja az univerzum, mert a csapások elkerülik majd önt, pedig lesz egy-két olyan szituáció, ami ugyanennyi erővel az ön kárára is elsülhetett volna. De ez most nem az a hét, szóval számolgassa nyugodtan, hányszor lesz szerencséje, mert a hónap végéig elég magas szám jön majd össze!

Halak (02.19.–03.20.)

A kiélezett helyzetekben, a játékban, a kockáztatásban mindig szerencse kíséri majd a Halak csillagjegy szülötteit ezekben a napokban, de egy fontos kitétellel: ha várnak rá, meg fog érkezni, de ha üldözik vagy kapkodnak utána, akkor csakazértis elkerüli őket a szerencse. Ne kísértse direkt a sorsot, csak élvezze a szerencséjét!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Alliance Images)

Horoszkóp