Pénzhoroszkóp: a jövő hét végére ez a 3 csillagjegy már gazdagabb lesz

A pénzhoroszkóp szerint bevétellel fog folytatódni az október hónap a következő 3 csillagjegy szülöttei számára.

2023. október 6., 12:52

Szerző:

Kifejezetten pozitív a pénzhoroszkóp előrejelzése a most következő 10 napra a következő 3 csillagjegy szülöttei számára. Ha ön a következők közül valamelyik jegyben született, akkor most bevételre számíthat!

Szűz (08.23.–09.22.)

Van egy bizonyos összeg, ami már jó ideje megilleti önt, lehet, hogy hosszabb ideje várja is, hogy mikor érkezik már meg végre a kifizetés. Nos a válasz: most! Meglesz a helye az érkező összegnek, ossza be, meglátja, milyen jól fog jönni!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy konkrét személy jóvoltából jut egy kis extrapénzhez a Skorpió a most következő időszakban. Persze az ön szorgalma-tehetsége is kell a dologhoz, plusz egy csomó egyéb körülmény együttállása, de alapvetően lesz egy bizonyos személy, akinek szintén hálás lehet majd ezért az összegért, mert az ő közreműködése nélkül lehet, hogy az egészből nem lett volna semmi!

Halak (02.19.–03.20.)

Ha ön a Halak csillagjegyben született, akkor most két forrásból is számíthat extrapénzre! Egyrészt egy összeg visszajár önnek, ez, ha minden jól megy, hamarosan most már tényleg visszajut önhöz. Másrészt egy másik, teljesen váratlan összeget is jelez a horoszkóp, amit jó részben a puszta szerencsének köszönhet majd.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Dean Drobot)