Horoszkóp: ennek a 3 csillagjegynek idén pénzt hoz a Mikulás

A következő 3 csillagjegy arra számíthat a horoszkóp szerint, hogy a napokban hozzájut egy kis extra pénzhez!

2023. december 5., 11:19

Szerző:

Közeleg a Mikulás és a horoszkóp szerint közeleg egy kis extrapénz is! Legalábbis azok számára, akik az alábbi 3 csillagjegy valamelyikében születtek. Alább találja a részleteket.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Bár nem lesz szoros, nyilvánvaló és közvetlen összefüggés a most érkező összeg és az ön korábbi takarékoskodása között, a horoszkópból kiderül: minél okosabban bánt a pénzzel és anyagi lehetőségeivel az elmúlt időszakban, annál bőségesen jutalmazza meg önt most a sors így a karácsonyra való készülődés időszakában. Igen, a pénzügyek területén is érvényesül a karma törvénye: ahogyan ön viselkedik, az visszajut önhöz, előrelátását, szorgalmát megjutalmazza a sors.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Az Oroszlánt most igazán a kegyeibe fogadta a sors. Nem hogy hozzájut egy kis extrapénzhez, benne van a pakliban, hogy egyáltalán nem olyan kicsi összeg lesz ez! Egy egyszeri, különleges alkalom lesz ez, szóval ne gondolja, hogy ezentúl rendszeresen zuhog majd be így a lóvé, de egyszer ön is járhat jól, nem igaz?!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Örülhet a Mérleg, mert áll a házhoz a most következő napokban, lehet, hogy pont Mikulás napján. Ne mulasszon el azonban őszintén belegondolni, hogy minek köszönheti ezt az extra bevételt! Egyrészt természetesen saját magának, de valaki másra is szükség volt ahhoz, hogy ezt az összeget eltehesse.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Prostock Studio)